Plåtslagare Stockholm

Experten på plåtarbeten

Referenser

Bandtäckning ca 250m²

Bandtäcknings jobb som beställdes av ett yrkes kunniga plåtslagare.

På grund av hälsotillstånd kunde han inte lägga om sitt tak och anlitade oss för att utföra arbete inom dem planerade tidsramar.

Arbetet utfördes på en månad och bestod av rivning av den befintliga yttertak, ny pappläggning, bandtäckning av hela takytan samt hel beklädnad av takkupan och övriga genomföringar, bandtäckning av husets lodrätta del, skorstenbeklädnad med öppningsbar huv.

Tack Pierre för den underbara perioden, fantastisk upplevelse av framställda resultat och stor barbecue fest vid avslut.

Kontakt

Pierre Höijer

kalartorp21a@hotmail.com

070-263 30 34

Bilder på jobbet (klicka för att förstora):

Brandtäckning 250 bild 1                        

Plannja Royal ca 200m²

Montering av ett nytt modernt Plannja Royal metall profiltak på den befintliga shingeltak. Nytt avvattning system, nya vindskivor med vindskivabeslag. Även tillverkning och montering av ny ventilation och stos rör genomföringar med långgående bannor fram till nock för täta tak.

Stor Tack till Heigo o Marina för bjuden tid!

Kontakt

Heigo

heigo1@comhem.se

Bilder på jobbet (klicka för att förstora):

                       

UE Brf Takommålning ca 860m²

Förra takläggningens säsong har vi fått in en stor underentreprenads arbete som gällde takommålning av Brf på Ringvägen i hjärtat av Stockholm. Arbetet utfördes under två månaders period.

Från början har vi gjort en genomgång av taket och fick reparera, byta och täta alla platser där det var rostat, förstört och genomsläppte vatten.

När allt var reparerat har vi gjort en efterkontroll och inledde taktvätt. Taket grundmålades och sedan färgbelagds två gånger med täckfärg.

Arbetet var färdig och godkänd i slutet av juni månaden.

Bilder på jobbet (klicka för att förstora):

                         

Vi hjälper dig med alla former av plåtslageri!