Om oss

Proffs på tak & plåtslageri

Välkommen till din plåtslagare i Stockholm. Vi är ett byggföretag som har plåtslageri och takläggning som våra främsta specialiteter. Vi erbjuder även närliggande produkter och tjänster såsom snöskottning samt tillverkning av fönsterbleck och plåtar till vindskivor.

Vi sätter alltid kvaliteten och kundens behov i centrum och har som målsättning att du ska bli så nöjd med vårt arbete att du gärna rekommenderar oss till andra. Självfallet kan vi lämna relevanta referenser inför alla uppdrag vi åtar oss. Vi riktar oss både till privatpersoner och till företag som behöver kontraktera en kompetent partner inom tak och plåtslageri för sina projekt.

Vi erbjuder alltid fasta priser – och du betalar först när arbetet är klart. Privatpersoner kan givetvis alltid utnyttja ROT-avdraget. Vi lämnar alltid 15 års garanti på våra arbeten.

Kreditvärdigt företag med F-skattesedel

Naturligtvis är företaget godkänt för F-skatt och moms; lika självklart är att alla våra medarbetare är försäkrade. 

Kontakta oss idag

Vi åtar oss uppdrag av alla storlekar och från både företag, privatpersoner, fastighetsägare och BRF:er. Alla uppdrag behandlas med samma fokus och med samma målsättning: att leverera ett förstklassig jobb som beställaren är nöjd med.

Vi sätter dig gärna i kontakt med någon/några av våra referenser. Vill du veta mer om oss, hur vi arbetar och vad du kan förvänta dig så är det bara att ringa någon av våra tidigare kunder. Vi är stolta över denna lösning. Varje referens är ett kvitto på att vi levererat ett resultat som ligger i linje med kundens önskemål och förväntningar.

Referenser är ett bra sätt att sålla agnarna från vetet. Vi är en seriös plåtslagare som alltid sätter kunden i första rummet. Välkommen till oss!

Inget projekt är för stort eller litet för våra skickliga plåtslagare i Stockholm!