Plåtslageri av högsta kvalitet

Vi kan plåt

En plåtslagare kan arbeta med många olika typer av uppdrag. Våra medarbetare är experter på byggnadsplåtslageri och utför även andra uppdrag. Inget uppdrag är för litet eller för stort – oavsett om du behöver en mindre lagning eller ett helt nytt plåttak.

Vi utför jobbet snabbt och effektivt, men också mycket noggrant. Våra plåtslagare har erfarenhet av de flesta plåtarbeten, inklusive taksäkerhet, hängrännor, stuprör och mycket annat. Kontakta oss om du vill veta mer om vilka tjänster vi erbjuder inom plåtslageri.

takläggare

När du begär offert från oss kommer vi vid behov ut och mäter och uppskattar uppdragets omfattning på plats, så att du själv slipper ta mått och komma med invecklade beskrivningar.

Det är dessutom kostnadsfritt att begära offert från oss, så jämför oss gärna med andra plåtslagare i Stockholm innan du binder dig till ett avtal. Med all säkerhet upptäcker du snart att vi erbjuder mycket bra priser. Vad kvaliteten beträffar ställer vi mycket höga krav på oss själva och våra medarbetare.

Vi är alltid lika noggranna oavsett om det handlar om montering eller reparationer och ser till att all viktig utrustning och komponenter är i perfekt skick.

Eftersom en plåtslagares arbete ofta är förenat med risker har säkerheten hög prioritet.

Ett typexempel är takarbeten, särskilt på hög höjd, där det alltid finns ett riskmoment inblandat. Även en erfaren plåtslagare måste därför inte bara se till att alla säkerhetsdetaljer finns på plats, utan också ha erforderliga försäkringar. Det har vi givetvis så att du som uppdragsgivare tryggt kan luta dig tillbaka.

Behöver du en plåtslagare?

Att bo i en hyresrätt i Stockholm har utan någon som helst tvekan en hel del fördelar, gentemot att äga sin egen bostad. Man slipper gräsklippning, laga trasiga detaljer i lägenheten, rensa avlopp, byta kyl och frys, byta spis, och en hel massa andra saker. Dessutom behöver man aldrig fundera på att lägga undan besparingar för att laga saker ifall något i hemmet går sönder. För saker går sönder, och inredning nöts ut, det är bara en fråga om hur lång tid det tar.

Å andra så är det förstås en enorm känsla att äga sin egen bostad. Men har såklart en helt annan frihet i sitt agerande, och ingen kan någonsin säga att du inte kan bo kvar, åtminstone om du äger ett hus. Dock så är det ju så, att du förr eller senare kan hamna i den situationen att du måste anlita en plåtslagare.

Det kan ha en massa olika orsaker, det finns många olika typer av plåtslagare, och de utför en mängd olika tjänster. I Stockholm finns det gott om plåtslagare, så det kommer garanterat inte att vara några som helst problem att hitta en sådan. Däremot kan det förstås vara bra att se dig omkring och inte anlita första bästa.

Stockholm är stort

Förmodligen hittar du en kompetent yrkesman i ditt omedelbara närområde. Det bör inte vara några som helst problem. Men det kan finnas en poäng med att kolla upp den person du avser anlita, för det finns många oseriösa hantverkare. Skulle det nu visa sig att det inte finns någon som håller måttet, eller håller ett tillräckligt lågt pris, så titta på andra stadsdelar. Du behöver förmodligen inte bege dig speciellt långt inom Stockholm innan du hittar en bra plåtslagare. När du väl hittat en som verkar vara duktig och dessutom håller en prisnivå som du anser skälig, så är det bara att köra på! Att hyra in en seriös och kompetent hantverkare kostar alltid en slant. Men numera är det avdragsgillt, så det gör livet en hel del enklare för gemene man som äger sin egen bostad.

ROT-avdraget gör att hantverkaren skickar räkningen på halva kostnaden till dig, sedan ber han dig om ditt personnummer, sedan hör han av sig till Skatteverket och kvitterar ut resten. Snabbare eller för den delen enklare blir nog inte ett avdrag. Så gör det enkelt för dig, gör avdrag, och anlita en plåtslagare snabbt och enkelt!

Vi har lång och bred erfarenhet av plåtslageri och takläggning!