Takomläggning Stockholm | Takläggare

Takomläggning Stockholm – plåttak, tegeltak, papptak

Vi är erfarna takläggare som gör större takomläggningar åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare .

Vårt främsta arbetsområde är Stockholm och Mälardalen där vi genom kompetens, hårt arbete och service har en lång lista med nöjda kunder. Vill du bli en av dem?

Välkommen att kontakta oss för en takomläggning i Stockholm.


takomläggning Stockholm

Lång erfarenhet av alla taktyper

Takomläggning är inget enkelt jobb – det består av många steg och kräver kunskap och erfarenhet. Därför bör arbetet alltid utföras av erfarna och kvalificerade takläggare. Vi har arbetat med tak i många år och har kvalifikationer att utföra uppdrag av varierande storlek och komplexitet med stor professionalitet.

Det händer ständigt nya saker inom byggteknik – nya och bättre byggmaterial dyker upp, metoder och verktyg uppdateras. Olika takmaterial har olika egenskaper och kräver olika förberedelser inför en större takomläggning. Vi tar alltid hänsyn till byggnadens struktur och funktion samt takets form och lutning och väljer alltid det bästa materialet. Detta är inte minst viktigt när det handlar om större tak, där hållfastheten är mycket viktigt.

Lägga plåttak

Som plåtslagare har vi lång erfarenhet av att lägga högkvalitativa plåttak på flerbostadshus, villor och radhus i Stockholm med omnejd. Ett plåttak kan innebära en större investering initialt än ett tegeltak men kräver betydligt mindre underhåll vilket skapar en tryggare boendesituation för dig som husägare. Är du osäker på vilken typ av tak som passar just dig bäst? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en optimal taklösning.

Takomläggning – lägga takplåt, tegel, papp och pannor

Våra certifierade takomläggare har de kunskaper och erfarenheter som behövs för att göra en takomläggning i följande material: tegel, plåt, papp och pannor.

Om ett tak har sett bättre dagar kan vi utföra en komplett takomläggning där du får ett nytt tak som kommer att bestå i decennier. Vi kan ersätta befintliga och defekta takbeläggningar på många olika typer av tak. Sadeltak, mansardtak, valmat tak, pulpettak, platta tak med mera. Dessutom kan vi utföra eventuella konstruktions- och utbytesarbeten som alltid behövs i samband med en större takomläggning som träarbeten, isolering med mera.

Vi använder material av högsta kvalitet

När vi utför en takomläggning i Stockholm arbetar vi utestlutande med ledande tillverkare och material av högsta kvalitet. Det gör att vi kan fokusera starkt på hållbarhet och kvalitet. På det sättet kan vi alltid erbjuda det mest optimala alternativet får våra kunder, baserat på deras krav och egenskaperna på en byggnad.

Innan du bokar upp oss för en takomläggning är det viktigt att du verkligen tänker igenom vad du behöver göra. Är taket av gammalt tegel och stora delar ser bra ut kan det vara värt att behålla det. Det kan vara en fördel för både husets utseende och miljön att behålla det gamla teglet.

Takläggning eller takomläggning

Skillnaden mellan takläggning och takomläggning är ganska enkel. Vid takläggning läggs ett helt nytt tak, vid exempelvis ett nybygge. En takomläggning innebär att vi lägger om ett gammalt befintligt tak, men vi kan också välja att behålla delar av det om skicket är tillräckligt gott.

Underarbetet är alltid a och o när det handlar om takomläggningar. Detta går inte att betona för många gånger. Vi tar hand om grunderna och färdigställer sedan ditt tak enligt konstens alla regler.

Vi ser alltid till att din takomläggning blir av högsta klass och ger dessutom garantier på alla våra totalentreprenader. I samarbete med våra leverantörer och försäkringsbolag ser vi till att du är trygg i alla led av vårt takarbete.

Anlita oss för en takomläggning i Stockholm – vi ser till att din fastighet får ett tak som håller länge.

Inget projekt är för stort eller litet för våra skickliga takomläggare i Stockholm!